Over “dedieseldokter.nl”

Ik ben rond 2010 officieel gestart in de watersport met de site dieseldokter.nl zonder de “DE” ervoor, deze site heeft de naam “Dedieseldokter.nl” en is een vervolg van mijn eerste site dieseldokter.nl die door het grote succes het aantal toenemende bezoekers groeide helaas niet altijd aankon. Om er voor te zorgen dat het concept van dieseldokter blijft bestaan met het helpen van watersporters met een scheepsdiesel heb ik een nieuwe site gemaakt in een software die toekomstig bestendigt is.

 

Wie ben ik

Ik ben Fer Clerc en heb o.a. een opleiding genoten op de scheepsvaartschool en ben een aantal jaren werkzaam geweest als monteur van scheepsdiesels waar ik de meest uiteenlopende uitdagingen ben tegen gekomen.  Door in een werkplaats maar ook op locatie te werken waar niet alles altijd voorhanden is word je vanzelf creatief en innovatief op technisch gebied. Van revisies van complete motoren en keerkoppelingen waar geen vuiltje in mag komen tot en met het uitlijnen van de voortstuwingeninstallatie of gewoon olie en filters vervangen wat ook erg belangrijk is voor het behoud van een scheepsdiesel. Naast dit werk ben ik ook actief op verschillinde forums waar ik vooral te vinden ben in de motoren hoek van het forum.

 

Webshop

De webshop in deze site is in mijn ogen logisch gevolg om mensen te helpen aan goede maar wel prijs vriendelijke filters en motor onderdelen. Om een voorbeeld te geven, een Volvo Penta brandstoffilter voor een MD11 kost bij Volvo Penta 30,01 euro (Volvo Penta Part 876554) terwijl het zelfde filter de helft kost in mijn webwinkel. Filters in de webshop zijn van gerenommeerde merken zoals Mann en Bosch. Naast losse filter’s heb ik ook voor de meeste motor een service sets, deze service set bevat een brandstoffilter, oliefilter en impeller tegen een zeer scherp prijs. Zoekt u een product en staat deze niet op de site of weet u niet zeker welk product geschikt is voor uw scheepsdiesel kunt u mij altijd mailen.

Mijn missie

Mijn missie is iedereen graag helpen bij zijn of haar technische uitdaging. Want ben je een boot eigenaar dan krijg je vaak vanzelf een beetje technisch onderhoud voor je kiezen. Ook is er niets leuker dan eigenhandig of in de wintertijd je boot zelf te kunnen onderhouden. Kennis is in de huidige tijd om gedeeld te worden via de sociale media word alles in een mum van tijd verspreid. En kennis binnenhuis houden is verloren kennis en vandaar de grote hoeveelheid informatie op de site

Zo vind ik ook dat iedereen gebruik mag maken van mijn kennis om zijn of haar project te kunnen realiseren!

Met vriendelijk groet,

Fer Clerc

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe tips, artikelen of geplaatste beschrijvingen over hoe u een klus kunt uitvoeren! Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2021 dedieseldokter.nl | sitemap | rss