Over DeDieseldokter.nl

Ik ben rond 2010 officieel begonnen in de watersport met de site dieseldokter.nl zonder de "DE" ervoor.

Deze site  "Dedieseldokter.nl" en is een voortzetting van mijn eerste site dieseldokter.nl die door de toegenomen aantal bezoekers soms traag werd of niet goed werkte. Om ervoor te zorgen dat het concept van een dieseldokter blijft bestaan met het helpen van watersporters met een scheepsdiesel, heb ik een nieuwe site gemaakt in een software die in de toekomst wordt bestendigd.

Wie ben ik

Mijn naam is Fer Clerc en ik ben onder andere opgeleid aan de scheepvaartschool en heb een aantal jaren gewerkt als scheepsdieselmonteur waar ik de meest uiteenlopende uitdagingen tegenkwam. Door te werken in een werkplaats maar ook op locatie waar niet altijd alles voorhanden is, word je vanzelf creatief en innovatief op technisch gebied. Van revisies van complete motoren en versnellingsbakken waar geen vuil in mag komen tot het uitlijnen van het voortstuwingssysteem of simpelweg het vervangen van olie en filters wat ook voor het behoud van een scheepsdiesel van groot belang is. Naast dit werk ben ik ook actief op diverse fora waar ik voornamelijk te vinden ben in de motorhoek van het forum. Online winkel De webshop op deze site is mijns inziens een logisch gevolg om mensen te helpen met goede maar prijsvriendelijke filters en motoronderdelen. Om een voorbeeld te geven, een Volvo Penta brandstoffilter voor een MD11 kost bij Volvo Penta 30,01 euro (Volvo Penta onderdeel 876554) terwijl hetzelfde filter in mijn webshop de helft kost. Filters in de webshop zijn van gerenommeerde merken als Mann en Bosch. Naast losse filters heb ik voor de meeste motoren ook service sets, deze service set bevat een brandstoffilter, oliefilter en impeller tegen een zeer scherpe prijs. Bent u op zoek naar een product dat niet op de site staat of weet u niet zeker welk product geschikt is voor uw scheepsdiesel, dan kunt u mij altijd mailen.

Mijn missie

Mijn missie is om iedereen te helpen met hun technische uitdaging. Want als booteigenaar krijg je vaak automatisch een stukje technisch onderhoud bij de boot en er is ook niets leuker dan zelf in de zomer of in de winter uw boot te kunnen onderhouden. Kennis wordt in de huidige tijd gedeeld via websites, sociaal media waardoor alles is in een mum van tijd wordt verspreid. Ik vind kennis voor je zelf houden is verloren kennis en vandaar de grote hoeveelheid informatie op de site heb gezet. Ik hoop ook dat iedereen met mijn bijdragen hun klus zelf durf te doen.

Met vriendelijke groet,

Fer Clerc

Nieuwsbrief

Wilt u op de hoogte blijven van nieuwe tips, artikelen of geplaatste beschrijvingen over hoe u een klus kunt uitvoeren! Dan kunt u zich inschrijven voor onze nieuwsbrief.
Aanmelden
© 2017 - 2024 dedieseldokter.nl | sitemap | rss